1. Dienstverlening verbeteren

Door een duidelijke visie neer te zetten, help ik u uw dienstverlening te verbeteren. Samen met u schets ik het gewenste toekomstplaatje. Ik breng gestructureerd in beeld wat er moet gebeuren om dit te bereiken. Ik betrek uw medewerkers én klanten bij dit proces, dit is voor mij vanzelfsprekend. Ik beweeg me gemakkelijk door alle lagen van uw organisatie. Mijn betrokkenheid bij uw dienstverlening zullen u, uw medewerkers en uw klanten zeker voelen!

2. Overzicht en rust

Door orde en structuur aan te brengen op het moment dat u het druk heeft. Door er te zijn als u meer projecten en vraagstukken dan mensen heeft. Ik breng overzicht en rust door mijn zelfstandige, doortastende manier van werken. Door goed te kijken naar de vraag en de achtergrond hiervan, bepaal ik, in afstemming met u, wat er nodig is om een project of vraag op te pakken. En vooral wat er binnen uw organisatie op hetzelfde gebied al gebeurt. Zodat zaken niet onnodig gebeuren. Door regelmatig te toetsen of ik op de juiste weg ben, houdt u overzicht en structuur. En rust!

3. Begeleiding bij grote verandering of reorganisatie

Tijdens grote veranderingen of reorganisaties ben ik de stabiele, rustige factor. Ik zorg ervoor dat u en uw medewerkers zich op de verandering of reorganisatie kunnen richten. Door in de gaten te houden wie wat moet doen en daar ook in te sturen. Ik schrijf de stukken die nodig zijn en verzorg de communicatie aan alle betrokkenen. Draait ondertussen de winkel gewoon door? Dan zorg ik ervoor dat iedereen betrokken blijft. Niet iedereen verandert makkelijk, ik begrijp dit en zorg dat iedere betrokkene zich gehoord voelt.

Benieuwd of ik iets voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen?

Neem contact met me op

Opdrachtgevers