jolanda streepjes zwWelkom!

“15 jaar was ik, toen ik me meldde bij ‘het kantoor’ van de Nieuwe Weme in Roden. Drie weken vakantiewerk was mogelijk in deze supermarkt, wat was ik blij. Drie weken zijn zeven jaar geworden, vakantiewerk een heuse bijbaan. En wat heb ik hier veel geleerd. Daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van. Want als je het over dienstverlening aan klanten hebt, sta je bij de supermarkt met je neus vooraan. Alles wat je doet, vertaalt zich onmiddellijk in de praktijk. En dat is confronterend én leerzaam.”

De laatste jaren heb ik me vooral bewogen binnen het gemeentelijk Sociaal Domein. Hier voel ik me thuis. Ik vind de complexiteit binnen deze omgeving prachtig. De spanningsvelden die worden blootgelegd door enerzijds steeds meer verantwoordelijkheden bij klanten neer te leggen en anderzijds harde wettelijke rechten en plichten uit te voeren vind ik uitdagend om op te lossen.
Klanten binnen het Sociaal Domein kiezen niet bewust voor deze gemeentelijke dienstverlening, maar zijn zich wel bewust ván de dienstverlening. Hoe zorg je nu dat je die diensten dan zo goed als mogelijk verleent?

Met PRINSES Consultancy combineer ik het beste van diverse werelden. Mijn jarenlange werkervaring, zowel op commercieel als op publiek niveau. Mijn brede interesse in mensen, organisaties en processen. Mijn persoonlijke drijfveren en motivatie om alles uit het leven te halen wat er in zit.

De naam PRINSES Consultancy is niet zomaar gekozen. De letters vertegenwoordigen mijn belangrijkste competenties en karaktereigenschappen. En daar ben ik trots op!

Pragmatisch: ideeën en wensen zet ik concreet en praktisch uiteen
Resultaatgericht: mijn focus ligt op resultaat, mét mens én middel
Inventief: creatief en anders dan anders
Nieuwsgierig: ik wil alles weten, ik ben altijd een waaromkind gebleven
Sociaal: ik heb aandacht voor mijn omgeving en haar eigen(-)aardigheden
Energiek: ik leef mijn leven dubbel en dwars,  7 dagen per week is niet genoeg
Servicegericht: ik ben dienstbaar,  altijd bereid een stap harder te lopen

Praktisch, Resultaatgericht, Inventief, Nieuwsgierig, Sociaal, Energiek, Servicegericht.
Dat is wie ik ben en waar ik voor sta!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Wilt u kennis met mij maken? Neem Contact met me op!

Graag tot gauw!

Jolanda Staal-Zaagman