De eerste blog op mijn website is eigenlijk één grote test. Een test om te kijken of dit bloggen werkt. Een test om te kijken of de blog gelezen kan worden. En natuurlijk een test om te kijken of ik hem ook kan delen, op bijvoorbeeld LinkedIn, of Twitter…

Als ondernemer moet je natuurlijk wel een website hebben. Althans, dat vind ik. Daarom ben ik er één aan het maken. Dit valt me niet mee, want wat schrijf je, hoe schrijf je het, en hoe en waar plaats je je informatie…De eerste twee dilemma’s kom ik wel uit, de derde en vierde vallen me ‘iets’ zwaarder.

De komende tijd gebruik ik om me te verdiepen in de wondere wereld van het world wide web. En dompel ik mezelf onder in handleidingen over WordPress, tips & tricks via Google en liefdevolle adviezen van mijn dierbaren*.

Een domeinnaam had ik al vastgelegd, de eerste schreden op het pad zijn gezet. Nu kom ik erachter dat een website maken nog niet zo eenvoudig is. Ik toets menu’s in en zie ze niet terug, mijn achtergrondfoto blaast zichzelf op en op mijn profielfoto zag je eerst alleen mijn neus. Maar ik zet door en meld me als ik met trots kan presenteren dat www.prinsesconsultancy.com rechtop en fier in de lucht staat! Of moet ik zeggen ‘in the cloud’?

Ondertussen zijn alle adviezen welkom en ontvang ik zeer graag tips van ervaringsdeskundigen op het gebied van WordPress. Nu nog even via LinkedIn, want een contactformulier heb ik, *zucht*, nog niet gemaakt.

Bij voorbaat hartelijk dank.

-Wordt vervolgd-

*mijn vader, die me jouwweb aanraadde, wat achteraf natuurlijk een heel goed idee was :-), ware het niet dat de domeinnaam op WordPress de meest eenvoudige stap was…

IMG_5780