SAMEN DOEN IS BETER; met dat motto in gedachten stond ik vanochtend al op tijd een stapel pannenkoeken te bakken 👌🏻. Het is niet toevallig dat dat motto behoort tot de voetbalvereniging waar mijn beide zonen voetballen. ⚽️ En daarmee lukt het deze club om een pittige vrijwilligersorganisatie draaiend te houden. Ik draag mijn steentje hier, net als vele anderen met mij, graag aan bij.  Soms speel ik gastvrouw, soms draai ik kantinedienst. Het wassen en rijden gaat bij toerbeurt. En ja, ik mopper wel eens dat het zoooo vroeg is op zaterdagochtend 😳, maar eigenlijk doe ik het met heel veel plezier. Want ook hier leer je altijd weer van en komt je ervaring uit het werkleven zeer zeker van pas. Ik vind het belangrijk de volgende generatie het goede voorbeeld te geven. Juist in deze tijd, waarin samenwerking en verbinding zo belangrijk is. ❤️ Begin van dit seizoen kwam er een sponsorplekje vrij op de voetbalshirts van D1. Een buitenkansje, niet veel later prijkte mijn PRINSES logo trots op de borst van de spelers*.  Vandaag viert de voetbalvereniging haar verjaardag, zij bestaat 100 jaar! Een felicitatie waard,💐👌🌟💥⚽️🏵dat er nog vele jaren mogen volgen. En daar heb ik alle vertrouwen in!  * voor de gelegenheid de roze kleur aangepast naar wit, dat dan weer wel 😆

 

PRINSES Consultancy VV jarig.jpg