Een krent in mijn pap…werk dat voelt als hobby…😊 Nu een paar maandjes aan de slag als secretaris en verenigingsmanager bij de Vereniging Bedrijven Noord Oost 🙋‍♀️. En ik voel me als een vis in het water! Veelzijdige klussen…van secretariële werkzaamheden tot het aanjagen van projecten. Van notuleren van vergaderingen tot het organiseren van evenementen.

Het is de variatie die me aanspreekt en zeer zeker ook de prachtige club met ondernemers met wie ik mag werken! 🙌🏻 En niet te vergeten alle nieuwe mensen die ik ontmoet van gemeente, provincie, andere bedrijvenverenigingen, noem maar op 👌🏻. Wederom een werkplek waar ik U tegen mag zeggen😁.

Op dit moment zijn we druk bezig de VBNO-deelname aan de hashtagPromotiedagen voor te bereiden. Een prachtig evenement waar je als je tijd hebt, zeer zeker even langs moet komen. VBNO vind je op standnummer 6075, tegenover de gemeente Groningen en vlakbij de collega bedrijvenverenigingen.

VBNO_beeldmerk_RGB.JPGEens zien wat VBNO allemaal doet? www.vbno.info