Laat me, laat me, laat me mijn eigen gang maar gaan…’ Zo van toepassing, net als de vele liedjes die de top 2000 langzaam maar gestaag naar de nummer 1 leiden. Ik verzucht het vaker, wat vliegt de tijd. Alweer een jaar voorbij. En wát voor één.

Het jaar beschouwen in een notendop? Schier onmogelijk, zo boordevol met leuke werkzaamheden, nieuwe kansen, mooie ontmoetingen, boeiende gesprekken, spannende momenten.

Goede voornemens voor 2017? Niet specifiek of meer dan anders. Dingen die ik anders ga doen? Ongetwijfeld zat. Vanwege nieuwe inzichten. Schade, schande, rijk door ervaring.

Vorig jaar keek ik uit naar 2016, het eerste echte jaar van PRINSES Consultancy. In één van mijn blogs legde ik uit wat ik ging doen en waar ‘mijn’ prinsesletters voor staan.

Pragmatisch Resultaatgericht Inventief Nieuwsgierig Sociaal Energiek Servicegericht

Ook in 2017 staat deze afkorting als een huis. Een aantal geweldige opdrachten in het vooruitzicht, verheug ik me op wat er komen gaat. Leuke werkzaamheden, nieuwe kansen, mooie ontmoetingen, boeiende gesprekken, spannende momenten.

Ook ben ik bezig met een leuk, nieuw, eigen project: PRINSES op pad. Hierover snel meer.

Het is nu eerst tijd 2016 af te sluiten met mijn dierbaren. Het nieuwe jaar in te luiden en te proosten op een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2017.

Iedereen die ik ontmoette, met wie ik samenwerkte, lachte, bikkelde, plannen maakte, uitvoerde:

 

BEDANKT! Volgend jaar nog zo’n jaar?

img_5770