Mooie woorden, bloemen, wijn, wat kan een mens zich vereerd voelen ☺️. Mijn laatste week bij Stichting WIJ Groningen is begonnen. 2,5 jaar geleden gestart in het programma WIJ, wat heeft geleid tot een eigen entiteit op 1 januari 2018. En wat een tijd. Ongelooflijk veel bij geleerd, gebuffeld, gelachen, geploeterd 👊🏻. Wat een dynamiek, wat een energie. Een voorrecht om hiervan deel uit te maken 😁. Met heel veel mensen een hele fijne samenwerking gehad. Wat ben ik trots op wat WIJ voor elkaar heeft/hebben gekregen. Afgelopen vrijdag dronken we er een klein borreltje op, komende week staat in het teken van overdragen en afsluiten. En het is goed, show must go on 🙌🏻… Waarom ik dit moeilijk vind, maar ook prettig, vertel ik in mijn volgende blog. Terugkijken, vooruitblikken. Nieuwe ronde,  nieuwe kansen.  Ik kijk er naar uit ❤️

PRINSES Consultancy afscheid