Ben ik nou de enige, vraag ik me regelmatig af? Alweer een aantal maanden geleden bestelde ik een hele stapel visitekaartjes. Tot nu toe heb ik een handjevol uitgereikt. En dan tel ik de twee die op de kamer van mijn kinderen staan niet mee 😉 Ik vind het erg lastig te bepalen wanneer je met je kaartje aankomt. In welke gelegenheid is het ‘done’ en wanneer kun je het beter achterwege laten? Eerlijk gezegd, ik vind netwerken lastig, soms zelfs een beetje eng. Want, werkelijk, hoe kom je binnen? Wat zeg je wel, wat zeg je niet? Wanneer ben je opdringerig of juist te bescheiden?

Een van mijn belangrijkste drijfveren om PRINSES Consultancy op te richten is dat ik  heel graag de wereld wil verkennen. Ik wil leren, ervaringen opdoen, mijn lessen gebruiken om anderen te faciliteren. Mensen ontmoeten, organisaties ontdekken, het onverwachte omarmen. En dat niet alleen in mijn vertrouwde omgeving, maar juist ook daarbuiten. Al een hele tijd loop ik rond met ideeën om dit te realiseren. Langzaamaan vormde zich in mijn hoofd ‘PRINSES op pad’. En zoals het met ideeën in mijn hoofd vaker gaat. Ze moeten eruit. Ze moeten gerealiseerd worden. Anders blijft het bij dromen…

‘PRINSES op pad’. Een project waarin ik op zoek ga naar interessante mensen, ideeën, organisaties,  trainingen, ervaringen. Altijd aan de hand van een thema, belicht vanuit verschillende invalshoeken. Persoonlijk&professioneel. Professioneel&persoonlijk. Voor mij en hoe ik werk zijn deze onlosmakelijk met elkaar verbonden. En daarom onmisbaar in dit persoonlijke project dat mijn professionaliteit zeker zal versterken.

Project ‘PRINSES op pad’ is nog in ontwikkeling. Een zoektocht naar de beste weg om dit project te delen. Wat is interessant voor iedereen en wat hou ik voor mezelf? Een mooi thema, wellicht.

Inmiddels ben ik al druk bezig met het eerste thema: ‘netwerken’. Ik ga op zoek naar verschillende manieren om je netwerk te verbreden. En welke wijze van netwerken het beste bij mij en mijn bedrijf past. Ik ben er in ieder geval al achter dat ik niet de enige ben die dit lastig en een beetje eng vindt. Reden genoeg om er diep in te duiken en te zorgen dat eng en lastig kunnen worden vervangen door uitdagend en leuk!

Wordt vervolgd!

prinses-consultancy-prinses-op-pad